Edward Twumasi

Diplomová práce

The occurrence of mycotoxins in feed materials

Výskyt mykotoxinů v krmivech
Anotace:
Mykotoxiny jsou sekundární toxické metabolity, produkované několika rody Aspergillus, Fusarium a Penicillium vyskytují se v potravinách a krmivech. Mykotoxiny, které se vyznačují značnou globální pozorností, zejména aflatoxiny, ochratoxin A, toxin T-2, deoxynivanelol, fumonisiny, zearalenon, citrinin, patulin a námelové alkaloidy. Pokusná skupina ječmene (varianta A) byla ošetřena přípravkem Hutton …více
Abstract:
Mycotoxins are secondary toxic metabolites, produced by several genera of Aspergillus, Fusarium and Penicillium occurring in foods and feeds. Mycotoxins, receiving considerable global attention are aflatoxins, ochratoxin A, T-2 toxin, Deoxynivanelol, fumonisins, zearalenone, citrinin, patulin and ergot alkaloids. The treated group of barley (A variant) was treated with Hutton (0.8 l/ha at BBCH of 36 …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Pavel Horký, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Agricultural Specialization / General Agriculture in English