The occurrence of mycotoxins in feed materials – Edward Twumasi
Edward Twumasi
Diplomová práce
The occurrence of mycotoxins in feed materials
Výskyt mykotoxinů v krmivech
Anotace:
Mykotoxiny jsou sekundární toxické metabolity, produkované několika rody Aspergillus, Fusarium a Penicillium vyskytují se v potravinách a krmivech. Mykotoxiny, které se vyznačují značnou globální pozorností, zejména aflatoxiny, ochratoxin A, toxin T-2, deoxynivanelol, fumonisiny, zearalenon, citrinin, patulin a námelové alkaloidy. Pokusná skupina ječmene (varianta A) byla ošetřena přípravkem Hutton …víceAbstract:
Mycotoxins are secondary toxic metabolites, produced by several genera of Aspergillus, Fusarium and Penicillium occurring in foods and feeds. Mycotoxins, receiving considerable global attention are aflatoxins, ochratoxin A, T-2 toxin, Deoxynivanelol, fumonisins, zearalenone, citrinin, patulin and ergot alkaloids. The treated group of barley (A variant) was treated with Hutton (0.8 l/ha at BBCH of 36 …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Pavel Horký, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Agricultural Specialization / General Agriculture in English
Práce na příbuzné téma
-
Antimicrobial and antifungal activity of encapsulated Cannabis extracts against microbes causing skin diseases
Bashir Mohamed Maelin -
Antifungal potential of volatile compounds of Actinobacteria against a selection of fungal phytopathogens
Jana SEITER -
Genome analysis of Kutzneria sp. strain BCCO 10_1627 and detection of antifungal secondary metabolites
Linda JERNEJ