Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti – Monika Ralenovská
Monika Ralenovská
Bakalářská práce
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Assortment and quality of fruits in commercial network
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na sortiment drobného ovoce nabízený v obchodní síti. V teoretické části byla definována kvalita ovoce, charakteristika a rozdělení ovocných druhů a dále charakteristika drobného ovoce. Následně bylo charakterizováno šest druhů drobného ovoce, u každého byly vypsány senzorické vlastnosti a odrůdy povolené v listině odrůd. Dále také zde bylo definováno rozdělení výrobků …víceAbstract:
Bachelor thesis focused on the assortment of small fruits offerred in the commercial network. In the theoretical part were defined the quality of fruits, characteristics and distribution of small fruits. Subsequently there were characterized six types of small fruits and their sensory properties and varietes. The last part were definition of division of fruits product according to decree 153/2013 Coll …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Dr. Ing. Anna Němcová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
-
Subtropické a tropické druhy ovoce zastoupené v české obchodní síti
Kristýna Dančáková -
Ekonometrická analýza nabídky a poptávky vybraných druhů ovoce a jejich výrobků v ČR.
Štěpán Spilka -
Exotické ovoce v gastronomii
Jitka Kalinová -
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
Karla Lukaszczyková -
Orientační stanovaní obsahu vlákniny v potravinách a odhad velikosti jejího průměrného příjmu v závislosti na stravovacích zvyklostech
Štěpánka ZEMANOVÁ -
Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
Veronika BLÁHOVÁ -
Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
Veronika BLÁHOVÁ -
Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
Glindys Virginia Luciano Martinez