Monika Ralenovská
Bachelor's thesis
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Assortment and quality of fruits in commercial network
Abstract:
Bakalářská práce se zaměřuje na sortiment drobného ovoce nabízený v obchodní síti. V teoretické části byla definována kvalita ovoce, charakteristika a rozdělení ovocných druhů a dále charakteristika drobného ovoce. Následně bylo charakterizováno šest druhů drobného ovoce, u každého byly vypsány senzorické vlastnosti a odrůdy povolené v listině odrůd. Dále také zde bylo definováno rozdělení výrobků …moreAbstract:
Bachelor thesis focused on the assortment of small fruits offerred in the commercial network. In the theoretical part were defined the quality of fruits, characteristics and distribution of small fruits. Subsequently there were characterized six types of small fruits and their sensory properties and varietes. The last part were definition of division of fruits product according to decree 153/2013 Coll …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Dr. Ing. Anna Němcová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticulture / Quality of plant food sources
Theses on a related topic
-
Subtropické a tropické druhy ovoce zastoupené v české obchodní síti
Kristýna Dančáková -
Ekonometrická analýza nabídky a poptávky vybraných druhů ovoce a jejich výrobků v ČR.
Štěpán Spilka -
Exotické ovoce v gastronomii
Jitka Kalinová -
Tropické a subtropické ovoce vhodné pro výrobu džusů.
Karla Lukaszczyková -
Orientační stanovaní obsahu vlákniny v potravinách a odhad velikosti jejího průměrného příjmu v závislosti na stravovacích zvyklostech
Štěpánka ZEMANOVÁ -
Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
Veronika BLÁHOVÁ -
Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
Veronika BLÁHOVÁ -
Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
Glindys Virginia Luciano Martinez