Bc. Václav Bureš
Master's thesis
Vliv teploty na tokové chování čokolády
Influence of temperature on flow behavior of chocolate
Abstract:
Velká část této diplomové práce je zaměřena na kakaové boby a čokoládu jako takovou. Získávání, hodnocení a pracování kakaových bobů. Poté také na průmyslovou výrobu čokolády, konečnou úpravu, než se plní do obalů, skladování před tím, než se dostane do obchodních sítí k prodeji konečnému spotřebiteli a také její vliv na lidský organismus a zdraví. Vybral jsem si tři druhy čokolády od stejného komerčního …moreAbstract:
A large part of this bachelor thesis is focused on cocoa beans and chocolate as well. Acquisition, evaluation and treatment of cocoa beans. Then also for industrial chocolate production, finally adjustment before being packaged, storage before it reaches commercial networks for sale to the final consumer as well as their effect on the human body and health. I chose three varieties of chocolate from …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Vojtěch Kumbár, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Theses on a related topic
-
Reologické vlastnosti majonézy
Veronika Voborná