Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku – Dana Lečbychová
Dana Lečbychová
Bachelor's thesis
Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku
Food Safety as a Tool of Competitiveness of the Food Business
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá bezpečností potravin a konkurenceschopností podniku. Je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsána bezpečnost potravin, včetně standardů pro řízení bezpečnosti potravin. Dále jsou zde popsány metody, které jsou vhodnými nástroji pro analýzu bezpečnosti potravin jako konkurenceschopnosti podniku. V praktické části je charakterizována společnost …moreAbstract:
This Bachelor's thesis is dealing with food safety and competitiveness company. It's diving in theoretical and practical part. The theoretical part describes food safety, including standards for food safety management. It further describes the methods that are appropriate tools for the analysis of competitiveness company. The practical part is characterized by KMS spol. s r.o., engaged in the manufacture …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2014
Accessible from:: 9. 5. 2014
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LEČBYCHOVÁ, Dana. \textit{Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2014. Available from: https://theses.cz/id/mgp3wm/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Lečbychová, Dana. Bezpečnost potravin jako nástroj konkurenceschopnosti potravinářského podniku. Uherské Hradiště, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.5.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 9. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Process Engineering / Technological Equipment
Theses on a related topic
-
Srovnání systémů řízení zdravotní nezávadnosti potravin.
David Áč -
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
Zuzana KREJČOVÁ -
Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků
Romana BARTOŠÍKOVÁ -
Význam systémů řízení bezpečnosti potravin pro konkurenceschopnost potravinářských podniků
Romana BARTOŠÍKOVÁ -
Měření rizika podnikatelského projektu
Lenka Hončíková