Bc. Adéla Misařová

Bachelor's thesis

Syrovátka a její využití nejen v potravinářství

The utilization of whey in food and non food products
Abstract:
Tato bakalářská práce pojednává o syrovátce a jejím využití nejen v potravinářství. První část práce je zaměřena na vlastní popis syrovátky, její typy a složení. Další část je zaměřena na produkty, které se získávají ze syrovátky, kde jsou zahrnuty jak spotřebitelské výrobky, tak průmyslové výrobky. Také je popsáno její mnohočetné využití v různých oblastech. Poslední část je zaměřena na podniky v …more
Abstract:
This bachelor work deals with the whey and it is use not only in foodstuffs. The firts part focuses on the description of whey, the types and composition. Another part is focused on products that are derived from whey, which includes both consumer products and industrial products. Also described its multiple applications in various fields. The last part focuses on businesses in the Czech Republic which …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 6. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 9. 2010
  • Supervisor: Ing. Marcela Pejchalová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Misařová, Adéla. Syrovátka a její využití nejen v potravinářství. Pardubice, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs