Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu – Milena Kostennikova
Milena Kostennikova
Bachelor's thesis
Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu
Use of extrusion process to prepare amylose-lipid complexes with higher content of resistant starch
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOSTENNIKOVA, Milena. \textit{Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/mjcmkt/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.