Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu – Milena Kostennikova
Milena Kostennikova
Bakalářská práce
Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu
Use of extrusion process to prepare amylose-lipid complexes with higher content of resistant starch
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOSTENNIKOVA, Milena. \textit{Využití extruze k přípravě amyloso-lipidových komplexů s vyšším obsahem rezistentního škrobu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/mjcmkt/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.