Bc. Karla Večeřová
Diplomová práce
Tajemství školních svačin
The secret of school snacks
Anotace:
Práce se zabývá problematikou přítomnosti a složením svačin u dětí na prvním a druhém stupni. Snažím se ukázat, co jedí děti ke svačině a co pijí během pobytu ve škole. U dětí ze skupiny druhého stupně pracuji s jejich vlastními názory na svačení, přípravu svačin a důležitost svačin ve školách. Mezi prvním a druhým stupněm porovnávám mimo jiné pečivo, nápoje, ovoce a zeleninu, jogurty a mléčné nápoje …víceAbstract:
This thesis deals with the attendance and snacks constitution by children at first and second-degree. I´m trying to show what are schoolchildren eating for snack and what are they drinking staying at the school. I process their own opinion of snacks, the meal preparation and an importance of snacks at schoolchildren from the second-degree group.I play as other buns and rolls, baverage, greengrocery …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2008
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/j0058/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2008
- Vedoucí: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc.
- Oponent: prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní vědy
Práce na příbuzné téma
-
Determination of the total fat content and fatty acid profile of selected Cambodian smoked fish
Kateřina Holmanová -
podnikateľský plán - Coffe&Snack
Hana Haldová -
Příprava, propagace a realizace futsalového turnaje v Oseku pro registrované hráče v kategorii dospělýchTato bakalářská práce pojednává o přípravě, propagaci a realizaci futsalového turnaje v Oseku pro registrované hráče v kategorii dospělých. Práce je rozdělena na 2 části, praktickou a teoretickou. Teoretická část se zabývá historií Snack cupu, hracími systémy, propagací, personálním a finančním zajištěním. Praktická část popisuje přípravu a průběh celého turnaje.
Ondřej KOTRNOCH