Bc. Karla Večeřová
Master's thesis
Tajemství školních svačin
The secret of school snacks
Abstract:
Práce se zabývá problematikou přítomnosti a složením svačin u dětí na prvním a druhém stupni. Snažím se ukázat, co jedí děti ke svačině a co pijí během pobytu ve škole. U dětí ze skupiny druhého stupně pracuji s jejich vlastními názory na svačení, přípravu svačin a důležitost svačin ve školách. Mezi prvním a druhým stupněm porovnávám mimo jiné pečivo, nápoje, ovoce a zeleninu, jogurty a mléčné nápoje …moreAbstract:
This thesis deals with the attendance and snacks constitution by children at first and second-degree. I´m trying to show what are schoolchildren eating for snack and what are they drinking staying at the school. I process their own opinion of snacks, the meal preparation and an importance of snacks at schoolchildren from the second-degree group.I play as other buns and rolls, baverage, greengrocery …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2008
Identifier:
https://is.muni.cz/th/j0058/
Thesis defence
- Date of defence: 20. 6. 2008
- Supervisor: doc. MUDr. Jan Šimůnek, CSc.
- Reader: prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineMaster programme / field:
Specializations in Health Science / Health Sciences
Theses on a related topic
-
Determination of the total fat content and fatty acid profile of selected Cambodian smoked fish
Kateřina Holmanová -
podnikateľský plán - Coffe&Snack
Hana Haldová -
Příprava, propagace a realizace futsalového turnaje v Oseku pro registrované hráče v kategorii dospělýchTato bakalářská práce pojednává o přípravě, propagaci a realizaci futsalového turnaje v Oseku pro registrované hráče v kategorii dospělých. Práce je rozdělena na 2 části, praktickou a teoretickou. Teoretická část se zabývá historií Snack cupu, hracími systémy, propagací, personálním a finančním zajištěním. Praktická část popisuje přípravu a průběh celého turnaje.
Ondřej KOTRNOCH