Lucie Mikšovská

Bachelor's thesis

Cílový spotřebitel rybí restaurace

The target consumer of the fish restaurant
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá segmentací trhu pro nově vzniklý rybí fastfood MICHAEL'S. První část práce se zabývá představením fastfoodové restaurace MICHAEL'S, historií vzniku restaurace a celkovým podnikatelským plánem. Ve druhé části je představena teoretická část potřebná pro segmentaci trhu a její možná aplikace na konkrétní segmentaci pro rybí fastfood. Ve třetí části je zpracován teoretický …more
Abstract:
The thesis is about market segmentation for the new type of the fastfood restaurant MICHAEL'S. The first part is introducing restaurant MICHAEL'S, its history and is introducing the business plan. The second part of thesis is focused on the theoretically process of segmentation which is needed for concrete segmentation of the fish fastfood. The rest of the thesis is dedicated to the theoretical project …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 1. 2010

Thesis defence

  • Date of defence: 9. 6. 2010
  • Supervisor: Hilda Bártová
  • Reader: Jitka Černá

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/21295

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bachelor programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management