Ondřej Krucina

Bakalářská práce

Posouzení úrovně BOZP při provozu autoservisu a pneuservisu ve vybrané firmě

Assessment of the level of occupational health and safety in the operation of car service and tire service in the selected company
Anotace:
Cílem bakalářské práce je posouzení a vyhodnocení úrovně BOZP v autoservisu motorových vozidel. Pro vyhodnocení je použit například check list. Součástí závěrečné práce bude vypracován místně provozní bezpečnostní předpis pro sklad. V průběhu práce bude vyhodnocen stav BOZP vykonávané pracovní činnosti v tomto autoservisu.
Abstract:
The aim of the bachelor's thesis is to assess and evaluate the level of OSH in the motor vehicle service. For example, a check list is used for evaluation. The final thesis will include a locally operational safety regulation for the warehouse. During the course of the work, the state of OSH performed work in this garage will be evaluated.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 5. 2021
  • Vedoucí: Lenka Kissiková
  • Oponent: Žaneta Cupková

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava