Veronika Bednaříková

Bachelor's thesis

Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby

Special chocolate sweets and issues production
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá čokoládou a čokoládovými pralinkami. První část teoretickéčásti je zaměřena na historii čokolády, charakteristiku kakaovníku a také výrobu čokoládyaž po její skladování. Práce vymezuje také nežádoucí jevy, ke kterým může dojítběhem výroby a skladování. Dále je teoretická část zaměřena na pralinky, jejích výrobua rozdělení do jednotlivých druhů. Praktická část bakalářské práce …more
Abstract:
Bachelor thesis deals with chocolate and chocolate pralines. The first part of the theoreticalpart focuses on the history of chocolate, the characteristics of the cocoa plant andthe production of chocolate to its storage. The work also identifies undesirable phenomenathat may occur during production and storage. Further, the theoretical part is focusedon pralines, its production and distribution into …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2019

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology