Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby – Veronika Bednaříková
Veronika Bednaříková
Bachelor's thesis
Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby
Special chocolate sweets and issues production
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá čokoládou a čokoládovými pralinkami. První část teoretickéčásti je zaměřena na historii čokolády, charakteristiku kakaovníku a také výrobu čokoládyaž po její skladování. Práce vymezuje také nežádoucí jevy, ke kterým může dojítběhem výroby a skladování. Dále je teoretická část zaměřena na pralinky, jejích výrobua rozdělení do jednotlivých druhů. Praktická část bakalářské práce …moreAbstract:
Bachelor thesis deals with chocolate and chocolate pralines. The first part of the theoreticalpart focuses on the history of chocolate, the characteristics of the cocoa plant andthe production of chocolate to its storage. The work also identifies undesirable phenomenathat may occur during production and storage. Further, the theoretical part is focusedon pralines, its production and distribution into …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BEDNAŘÍKOVÁ, Veronika. \textit{Speciální čokoládové cukrovinky a~problematika jejich výroby}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2019. Available from: https://theses.cz/id/mlewb5/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
Anna Borovcová -
Marketingový plán výroby čokoládových produktů na 3D tiskárně
Jan Brichta -
Nákupní chování spotřebitelů na trhu s čokoládou a čokoládovými výrobky
Andrea Habáňová -
Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků
Jiří Kratochvil