Veronika Bednaříková

Bakalářská práce

Speciální čokoládové cukrovinky a problematika jejich výroby

Special chocolate sweets and issues production
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá čokoládou a čokoládovými pralinkami. První část teoretickéčásti je zaměřena na historii čokolády, charakteristiku kakaovníku a také výrobu čokoládyaž po její skladování. Práce vymezuje také nežádoucí jevy, ke kterým může dojítběhem výroby a skladování. Dále je teoretická část zaměřena na pralinky, jejích výrobua rozdělení do jednotlivých druhů. Praktická část bakalářské práce …více
Abstract:
Bachelor thesis deals with chocolate and chocolate pralines. The first part of the theoreticalpart focuses on the history of chocolate, the characteristics of the cocoa plant andthe production of chocolate to its storage. The work also identifies undesirable phenomenathat may occur during production and storage. Further, the theoretical part is focusedon pralines, its production and distribution into …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin