Lenka KURYVIÁLOVÁ

Bakalářská práce

Vhodnost ovoce pro potravinářské využití

Suitability of fruit for food processing industry
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je uvést vhodnost různých druhů ovoce pro potravinářské zpracování. Práce přináší základní informace o charakteristice a rozdělení ovoce, dále se věnuje podrobnějšímu morfologickému a chemickému popisu všech běžných druhů ovoce. Všeobecně jsou zde popsány všechny druhy ovocných potravinářských výrobků, které jsou uváděny na dnešní trh. V konečné části se práce zaměřuje hlavně …více
Abstract:
A goal of this bachelor thesis is to introduce the suitability of various kinds of fruits for food industry processing. The Thesis presents general information about characteristics and categorization of fruits and disserts on extended morphological and chemical description of all common kinds of fruits. Generally are here described all kinds of fruit food industry products, that are available on a …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor: 12988

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2010
  • Vedoucí: Ing. Otakar Rop, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KURYVIÁLOVÁ, Lenka. Vhodnost ovoce pro potravinářské využití. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma