Mgr. Andrea Prouzová

Bakalářská práce

Právní aspekty dvojí kvality potravin

Legal Aspects of Double-Quality of Foodstuffs
Anotace:
Práce je věnována aktuální problematice dvojí kvality potravin v rámci jednotného trhu Evropské unie. Práce hodnotí stávající právní regulaci, a to jednak z pohledu práva na ochranu spotřebitele (zejména nekalých obchodních praktik) tak práva soutěžního (zejména nekalé soutěže).
Abstract:
The work is devoted to the current issues of dual quality of food in the European Union single market. The work evaluates the existing legal regulations, both from the perspective of consumer protection law (unfair commercial practices in particular) and competition law (especially unfair competition).
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2019
  • Vedoucí: JUDr. Radim Charvát, Ph.D.
  • Oponent: doc. JUDr. David Sehnálek, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Právnická fakulta

Masarykova univerzita

Právnická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Právní specializace / Mezinárodněprávní obchodní studia