Využití funkčních potravin v terapii nádorových onemocnění – Bc. Kateřina Vašíčková
Bc. Kateřina Vašíčková
Master's thesis
Využití funkčních potravin v terapii nádorových onemocnění
Use of Functional Food in Cancer Therapy
Abstract:
Tato diplomová práce s názvem „Využití funkčních potravin v terapii nádorových onemocnění“ se zaměřuje na studium možnosti využití nutriceutik funkčních potravin při léčbě nádorových onemocnění. Literární rešerše pojednává o tématu funkčních potravin a jejich pozitivních účincích na lidský organismus, zejména z hlediska prevence a léčby různých typů onemocnění. Jedním z hlavních témat jsou nádorová …moreAbstract:
This diploma thesis with the name „Use of Functional Food in Cancer Therapy“ is focused on the study of the possibility of using nutraceuticals of functional food in cancer therapy. Literary part of this work deals with the topic of functional food and their positive effects on human body, especially in prevention and treatment of various type of diseases. One of the main topic is cancer and its treatment …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Simona Dostálová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety