Bc. Kateřina Vašíčková

Diplomová práce

Využití funkčních potravin v terapii nádorových onemocnění

Use of Functional Food in Cancer Therapy
Anotace:
Tato diplomová práce s názvem „Využití funkčních potravin v terapii nádorových onemocnění“ se zaměřuje na studium možnosti využití nutriceutik funkčních potravin při léčbě nádorových onemocnění. Literární rešerše pojednává o tématu funkčních potravin a jejich pozitivních účincích na lidský organismus, zejména z hlediska prevence a léčby různých typů onemocnění. Jedním z hlavních témat jsou nádorová …více
Abstract:
This diploma thesis with the name „Use of Functional Food in Cancer Therapy“ is focused on the study of the possibility of using nutraceuticals of functional food in cancer therapy. Literary part of this work deals with the topic of functional food and their positive effects on human body, especially in prevention and treatment of various type of diseases. One of the main topic is cancer and its treatment …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Simona Dostálová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin