Využití funkčních potravin v terapii nádorových onemocnění – Bc. Kateřina Vašíčková
Bc. Kateřina Vašíčková
Master's thesis
Využití funkčních potravin v terapii nádorových onemocnění
Use of Functional Food in Cancer Therapy
Anotácia:
Tato diplomová práce s názvem „Využití funkčních potravin v terapii nádorových onemocnění“ se zaměřuje na studium možnosti využití nutriceutik funkčních potravin při léčbě nádorových onemocnění. Literární rešerše pojednává o tématu funkčních potravin a jejich pozitivních účincích na lidský organismus, zejména z hlediska prevence a léčby různých typů onemocnění. Jedním z hlavních témat jsou nádorová …viacAbstract:
This diploma thesis with the name „Use of Functional Food in Cancer Therapy“ is focused on the study of the possibility of using nutraceuticals of functional food in cancer therapy. Literary part of this work deals with the topic of functional food and their positive effects on human body, especially in prevention and treatment of various type of diseases. One of the main topic is cancer and its treatment …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Simona Dostálová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety