Termofilní bakterie kazící potraviny a jejich schopnost adheze – Ing. Jan Strejc
Ing. Jan Strejc
Doctoral thesis
Termofilní bakterie kazící potraviny a jejich schopnost adheze
Thermophilic food spoiling bacteria and their adhesion ability
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
STREJC, Jan. \textit{Termofilní bakterie kazící potraviny a jejich schopnost adheze}. Online. Dizertačná práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/mmoff6/. [citováno 2024-04-24]
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyDoctoral programme:
Biochemistry and Biotechnology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.