Kateřina Rappová

Diplomová práce

Podnikatelský plán Steakhouse K&K, s.r.o.

Business Plan of Steakhouse K&K, Ltd
Anotace:
Cílem diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu, díky kterému by mělo být možno založit restauraci Steakhouse K&K s nabídkou vybrané steakové kuchyně a nápojů. V počátku práce jsou teoreticky zpracovány informace o samotném podnikání, jeho zahájení, založení společnosti s ručením omezeným. Dále je zde popsán samotný podnikatelský plán včetně jeho jednotlivých kroků. Na základě dotazníkového …více
Abstract:
The objective of the thesis is to create a business plan for starting a Steakhouse restau-rant with an offer of the best steaks and drinks. At first there will be theoretically expla-ined issues about business, startup and the estabilishment of a limited liability company. The next step si describe a business plan. In the base of survey thesis continues with practical treatment of business plan. There …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 11. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 1. 2017
  • Vedoucí: Jana Pevná
  • Oponent: Hana Ezrová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/53417