Získávání profesních znalostí u sommelierů – Bc. Kristýna Šulcová
Bc. Kristýna Šulcová
Diplomová práce
Získávání profesních znalostí u sommelierů
Anotace:
Abstrakt ŠULCOVÁ, Kristýna. Získávání profesních znalostí u sommelierů. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r. o. Praha: 2013. 74 s. Ve své diplomové práci jsem se zabývala problematikou získávání profesních znalostí a zkušeností u odborníků, se zaměřením na sommeliery. Cílem mé práce bylo provést analýzu nejúčinnějších a nejpoužívanějších metod vzdělávání v tomto oboru. Na základě …víceAbstract:
Abstract ŠULCOVÁ, Kristýna. The acquisition of professional knowledge among sommeliers. [Master’s Dissertation] College of Hospitality Management in Prague 8 , spol. s r.o. Praha: 2013. 74 s The theme of my work way the acquisition of professional knowledge and the skills of professionals , focusing on sommeliers . The aim of this was to analyze the most effective and widely used methods of education …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 11. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6826/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 1. 2014
- Vedoucí: Ing. Barbora Koklarová
- Oponent: doc. PhDr. Milada Šmejcová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠULCOVÁ, Kristýna. \textit{Získávání profesních znalostí u sommelierů}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/mn7k3d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Víno a podávání vína
Kamila STASZKO