Technika prostředí v objektech pro výkrm kuřat – Pavel Šebelle
Pavel Šebelle
Bachelor's thesis
Technika prostředí v objektech pro výkrm kuřat
Technology of indoor environment in buildings for chickens fattening
Anotácia:
Cílem bakalářské práce je zhodnocení vnitřního prostředí v budovách pro výkrm kuřat a případné zvážení možností ke zlepšení pro zvířata i pracovníky. V teoretické části je rozebrána problematika procesu výkrmu, jak ze stránky zootechnických požadavků, tak především ze strany tvorby vnitřního prostředí a potřebného technologického zařízení. Praktická část se zabývá měřením mikroklimatických a dalších …viacAbstract:
The aim of this thesis is evaluation of indoor environment in buildings for chickens´ fattening and eventual consideration of improvements for animals and workers. The theoretical part analysed process of fattening regarding zootechnics and especially from side of creating indoor environment and necessary technical equipment. The practical part deals with the measurement of microclimatic and other …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Pavel Kic, DrSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringBachelor programme / odbor:
Process Engineering / Technological Equipment of Constructions
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva