Bc. Dagmar Bábková

Diplomová práce

Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei

Selected Factors Influencing the Biogenic Amines Reduction by Lactobacillus casei
Anotace:
Diplomová práce navazuje na výzkum provedený v bakalářské práci a zabývá se faktory ovlivňujícími redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei. Teoretická část zahrnuje charakteristiku a význam druhu Lactobacillus casei, popis biogenních aminů, jejich charakteristiku, tvorbu a výskyt v prostředí a možnostmi snížení obsahu biogenních aminů v prostředí. Praktická část se zabývá kultivací …více
Abstract:
The diploma thesis follows up on the research carried out in the bachelors thesis and deals with Selected Factors Influencing the Biogenic Amines Reduction by Lactobacillus casei. The theoretical part includes the characteristics and significance of the species Lactobacillus casei, a description of biogenic amines, their characteristics, formation and occurrence in the environment and the possibilities …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Bábková, Dagmar. Faktory ovlivňují redukci obsahu biogenních aminů bakterií Lactobacillus casei. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe