Bc. Lenka Kostková

Master's thesis

Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza

Preparation of Gluten-Free Muesli Mixture with Edible Flowers and Nutritional Analysis
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá přípravou netradičních sypaných bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich základní nutriční analýzou se záměrem v možnosti rozšířit sortiment snídaňových cereálií. Nutriční analýza byla zaměřena na stanovení obsahu vlhkosti, popela, hrubé bílkoviny, škrobu, lipidů, hrubé a neutrálně-detergentní vlákniny, stravitelnosti sušiny a organické hmoty vzorku. Nové cereální …viac
Abstract:
The thesis deals with the preparation of non-traditional gluten-free muesli mixture with edible flowers and their basic nutritional analysis with a view to the possibility of extending the range of breakfast cereals. Nutritional analysis was focused on the determining moisture content, ash content, crude protein, starch, lipid, and a crude and neutral-detergent fiber, digestibility of dry matter and …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kostková, Lenka. Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe