Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza – Bc. Lenka Kostková
Bc. Lenka Kostková
Master's thesis
Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
Preparation of Gluten-Free Muesli Mixture with Edible Flowers and Nutritional Analysis
Abstract:
Diplomová práce se zabývá přípravou netradičních sypaných bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich základní nutriční analýzou se záměrem v možnosti rozšířit sortiment snídaňových cereálií. Nutriční analýza byla zaměřena na stanovení obsahu vlhkosti, popela, hrubé bílkoviny, škrobu, lipidů, hrubé a neutrálně-detergentní vlákniny, stravitelnosti sušiny a organické hmoty vzorku. Nové cereální …moreAbstract:
The thesis deals with the preparation of non-traditional gluten-free muesli mixture with edible flowers and their basic nutritional analysis with a view to the possibility of extending the range of breakfast cereals. Nutritional analysis was focused on the determining moisture content, ash content, crude protein, starch, lipid, and a crude and neutral-detergent fiber, digestibility of dry matter and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOSTKOVÁ, Lenka. \textit{Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/moqvjp/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Kostková, Lenka. Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza. Zlín, 2017. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Srovnání náročnosti nákupního procesu a dostupnosti běžných potravin proti potravinám bezlepkovým
Martina Štěpařová -
Bezlepkové potraviny jako součást alternativních směrů výživy
Petra Marášková -
Význam a analýza lepku v potravinách, bezlepková výživa
Jan Zouhar -
Hodnocení bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
Magdaléna DARDOVÁ -
Hodnocení kvality bezlepkových potravin se zaměřením na bezlepkové těstoviny
Tereza BLÁHOVÁ -
Bezlepková strava
Vladislava Solodkaia -
Sortiment bezlepkových potravin v provozovnách rychlého občerstvení
Pavla Dolanská -
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová