Nízkosacharidová strava v léčbě vybraných onemocnění – Magdaléna Kašparová
Magdaléna Kašparová
Bakalářská práce
Nízkosacharidová strava v léčbě vybraných onemocnění
Low-carbohydrate Diet in the Treatment of Selected Diseases
Anotace:
Bakalářská práce obsahuje základní informace o nízkosacharidové stravě a jejím vlivu na lidské zdraví. Popisuje tuto stravu jako alternativní léčbu mnoha chorob. Zaměřuje se na problematiku nedostatečného příjmu pro tělo důležitých živin. Závěr práce poukazuje na výhody a nevýhody tohoto typu stravování.Abstract:
Bachelor thesis contains basic information about the low-carbohydrate diet and its impact on human's health. It describes this type of diet as an alternative treatment for many diseases. It focused on the issue of inadequate intake of nutritions, which are important for the body. The conclusion of the thesis pointed out the advantages and disadvantages of this type of feeding.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Katarína Svrčková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Kašparová, Magdaléna. Nízkosacharidová strava v léčbě vybraných onemocnění. Pardubice, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti remise diabetu mellitu 2. typu
Miriam Dojčárová -
Dědičnost metabolických a autoimunitních chorob
Ondřej DLABAJA