Podnikatelský plán na založení bistra „Bumblebee“ – Markéta Barkmanová
Markéta Barkmanová
Bakalářská práce
Podnikatelský plán na založení bistra „Bumblebee“
Business plan for the establishment of a bistro named „The Bumblebee“
Anotace:
Předmětem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu pro otevření a provozování bistra. První část se zabývá teoretickými aspekty, jako jsou právní faktory pro zahájení podnikání a teorie, která popisuje a vysvětluje jednotlivé části obchodního plánu, jako je marketing, finanční plánování, hodnocení rizik atd. Ve druhé – praktické části je toto vše uvedeno do praxe a konkrétně aplikováno …víceAbstract:
This thesis contains a business plan for the opening and operation of a bistro. The first part deals with the theoretical aspects, such as legal considerations for opening a business and the theory behind the components to a business plan, such as marketing, financial planning, risk assessment etcetera. In the second part this is all brought into practice and specifically applied to the kind of business …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D.
- Oponent: Lucie Mašterová, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., NEWTON College a.s.NEWTON College a.s.
NEWTON College a.s.Bakalářský studijní program:
Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský záměr nového stravovacího zařízení
Filip Valíček -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Podnikatelský plán založení stravovacího zařízení v obci Moravský Žižkov
Iva Kachyňová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Podnikatelský plán pro stravovací zařízení
Kateřina Komorníková -
Podnikatelský záměr stravovacího zařízení pro cykloturisty
Barbora KORANDOVÁ -
Spokojenost zákazníků s nabídkou stravovacího zařízení v restauraci Ovečka
Luboš Konderla -
Povolovací proces při výstavbě stravovacího zařízení
Alena Karlíková