Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů – Bc. Luboš Caninec
Bc. Luboš Caninec
Bachelor's thesis
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
New trends and innovations in On-The-Go Dining with a focus on the motorist segment
Abstract:
V úvodu bych rád uvedl hlavní důvody výběru vlastního tématu bakalářské práce. Úzce se podílím na vývoji fast food zóny na čerpacích stanicích a vidím spoustu rozdílností dle značky čerpací stanice a současným trendům v oblasti rychlého občerstvení. Bakalářská práce analyzuje jednotlivé odlišnosti čerpacích stanic, a to primárně v nabídce občerstvení a poskytovaných služeb. Motoristé jsou vnímání jako …moreAbstract:
In the introduction, I would like to give you the main reasons for choosing my own topic of bachelor's work. I am closely involved in the development of the fast food zone at petrol stations and see a lot of differences according to the brand´s and current fast food trends. The bachelor's work analyses the different differences between petrol stations, primarily in the refreshments sector and services …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 11. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/rqk4q/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 1. 2020
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.