Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů – Bc. Luboš Caninec
Bc. Luboš Caninec
Bakalářská práce
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
New trends and innovations in On-The-Go Dining with a focus on the motorist segment
Anotace:
V úvodu bych rád uvedl hlavní důvody výběru vlastního tématu bakalářské práce. Úzce se podílím na vývoji fast food zóny na čerpacích stanicích a vidím spoustu rozdílností dle značky čerpací stanice a současným trendům v oblasti rychlého občerstvení. Bakalářská práce analyzuje jednotlivé odlišnosti čerpacích stanic, a to primárně v nabídce občerstvení a poskytovaných služeb. Motoristé jsou vnímání jako …víceAbstract:
In the introduction, I would like to give you the main reasons for choosing my own topic of bachelor's work. I am closely involved in the development of the fast food zone at petrol stations and see a lot of differences according to the brand´s and current fast food trends. The bachelor's work analyses the different differences between petrol stations, primarily in the refreshments sector and services …víceKlíčová slova
Čerpací stanice občerstvení Fast food dálnice inovace Petrol station Snacks motorways innovation
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/rqk4q/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 1. 2020
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CANINEC, Luboš. \textit{Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/mpy7ey/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.