Bc. Luboš Caninec

Bakalářská práce

Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů

New trends and innovations in On-The-Go Dining with a focus on the motorist segment
Anotace:
V úvodu bych rád uvedl hlavní důvody výběru vlastního tématu bakalářské práce. Úzce se podílím na vývoji fast food zóny na čerpacích stanicích a vidím spoustu rozdílností dle značky čerpací stanice a současným trendům v oblasti rychlého občerstvení. Bakalářská práce analyzuje jednotlivé odlišnosti čerpacích stanic, a to primárně v nabídce občerstvení a poskytovaných služeb. Motoristé jsou vnímání jako …více
Abstract:
In the introduction, I would like to give you the main reasons for choosing my own topic of bachelor's work. I am closely involved in the development of the fast food zone at petrol stations and see a lot of differences according to the brand´s and current fast food trends. The bachelor's work analyses the different differences between petrol stations, primarily in the refreshments sector and services …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 11. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/rqk4q/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 1. 2020
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.