Bc. Olga GABRLÍKOVÁ

Bakalářská práce

Konzumace mléčných výrobků u středoškoláků

The consumption of milk products at secondary-school students
Anotace:
Tato bakalářská práce vytváří ucelený souhrn informací o mléce a mléčných výrobcích, jejich složení a významu ve výživě. Dále popisuje zdravotní problémy, které jsou spojeny s konzumací mléka. Praktická část obsahuje popis metodiky vlastní práce, která je zpracována pomocí dotazníkového šetření a statisticky vyhodnocena pomocí programu Microsoft Excel. V poslední části jsou diskutovány výsledky celého …více
Abstract:
This bachelor thesis establishes a comprehensive summary of milk and milk products, their composition and importance in nutrition. It also describes health problems, which are associated with the consumption of milk. The practical part describes the methodology of work, which is processed through a questionnaire and evaluated statistically using Microsoft Excel. The last section discusses the results …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2011
Zveřejnit od: 29. 4. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2011
  • Vedoucí: Mgr. Zuzana Oleksiaková

Citační záznam

Jak správně citovat práci

GABRLÍKOVÁ, Olga. Konzumace mléčných výrobků u středoškoláků. Ostrava, 2011. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 29. 4. 2011 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví