Konzumace mléčných výrobků u středoškoláků – Bc. Olga GABRLÍKOVÁ
Bc. Olga GABRLÍKOVÁ
Bachelor's thesis
Konzumace mléčných výrobků u středoškoláků
The consumption of milk products at secondary-school students
Abstract:
Tato bakalářská práce vytváří ucelený souhrn informací o mléce a mléčných výrobcích, jejich složení a významu ve výživě. Dále popisuje zdravotní problémy, které jsou spojeny s konzumací mléka. Praktická část obsahuje popis metodiky vlastní práce, která je zpracována pomocí dotazníkového šetření a statisticky vyhodnocena pomocí programu Microsoft Excel. V poslední části jsou diskutovány výsledky celého …moreAbstract:
This bachelor thesis establishes a comprehensive summary of milk and milk products, their composition and importance in nutrition. It also describes health problems, which are associated with the consumption of milk. The practical part describes the methodology of work, which is processed through a questionnaire and evaluated statistically using Microsoft Excel. The last section discusses the results …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 29. 4. 2011
Accessible from:: 29. 4. 2011
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2011
- Supervisor: Mgr. Zuzana Oleksiaková
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
GABRLÍKOVÁ, Olga. Konzumace mléčných výrobků u středoškoláků. Ostrava, 2011. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2011 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakultaUniversity of Ostrava
Faculty of MedicineBachelor programme / field:
Public Health Care / Public Health Protection
Theses on a related topic
-
Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich.
Miloslava VOLMANOVÁ -
Vápník v potravinách určených pro vegany a vegetariány
Lucie Nowáková -
Nepasterizované mléko: zdraví nebo risk?
Barbora Koblížková -
Stanovení obsahu laktózy a vápníku v buvolím mléce
Michaela Blovská -
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
Jakub Mazur