Konzumace mléčných výrobků u středoškoláků – Bc. Olga GABRLÍKOVÁ
Bc. Olga GABRLÍKOVÁ
Bakalářská práce
Konzumace mléčných výrobků u středoškoláků
The consumption of milk products at secondary-school students
Anotace:
Tato bakalářská práce vytváří ucelený souhrn informací o mléce a mléčných výrobcích, jejich složení a významu ve výživě. Dále popisuje zdravotní problémy, které jsou spojeny s konzumací mléka. Praktická část obsahuje popis metodiky vlastní práce, která je zpracována pomocí dotazníkového šetření a statisticky vyhodnocena pomocí programu Microsoft Excel. V poslední části jsou diskutovány výsledky celého …víceAbstract:
This bachelor thesis establishes a comprehensive summary of milk and milk products, their composition and importance in nutrition. It also describes health problems, which are associated with the consumption of milk. The practical part describes the methodology of work, which is processed through a questionnaire and evaluated statistically using Microsoft Excel. The last section discusses the results …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2011
Zveřejnit od: 29. 4. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2011
- Vedoucí: Mgr. Zuzana Oleksiaková
Citační záznam
Jak správně citovat práci
GABRLÍKOVÁ, Olga. Konzumace mléčných výrobků u středoškoláků. Ostrava, 2011. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Lékařská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2011 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Ochrana veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Zařazení fermentovaných mléčných výrobků v dietě studentů SŠ a úroveň znalostí o nich.
Miloslava VOLMANOVÁ -
Vápník v potravinách určených pro vegany a vegetariány
Lucie Nowáková -
Nepasterizované mléko: zdraví nebo risk?
Barbora Koblížková -
Stanovení obsahu laktózy a vápníku v buvolím mléce
Michaela Blovská -
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
Jakub Mazur