Jana Slezáková

Bachelor's thesis

Zrání hovězího masa

Aging of beef
Anotácia:
Bakalářská práce se věnuje problematice Zrání hovězího masa. Úvodní kapitola se zabývá produkcí a spotřebou hovězího masa v souvislosti s masnými plemeny skotu. Dále je popsáno chemické složení masa a technologie zpracování hovězího masa spojené s jatečním opracováním a bouráním skotu. Hlavním tématem jsou biochemické procesy a zrání hovězího masa a s ním souvislosti s kulinárním užitím, mikrobiálním …viac
Abstract:
The bachelor thesis deals with an aging of beef issue. The introductory chapter concerns with production and consumption of beef concerning breeds of beef cattle. Chemical composition and its meat processing technology with reference to slaughtering is described as well. The thesis is focused on biochemical processes and the aging of beef and its connection with culinary use, microbial spoilage of …viac
 

Kľúčové slová

skot jakost zrání hovězí maso
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.