Jana Slezáková
Bachelor's thesis
Zrání hovězího masa
Aging of beef
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje problematice Zrání hovězího masa. Úvodní kapitola se zabývá produkcí a spotřebou hovězího masa v souvislosti s masnými plemeny skotu. Dále je popsáno chemické složení masa a technologie zpracování hovězího masa spojené s jatečním opracováním a bouráním skotu. Hlavním tématem jsou biochemické procesy a zrání hovězího masa a s ním souvislosti s kulinárním užitím, mikrobiálním …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with an aging of beef issue. The introductory chapter concerns with production and consumption of beef concerning breeds of beef cattle. Chemical composition and its meat processing technology with reference to slaughtering is described as well. The thesis is focused on biochemical processes and the aging of beef and its connection with culinary use, microbial spoilage of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.