Petr Kolář
Bachelor's thesis
Tepelné ztráty budov a způsoby jejich snižování
Heat losses of buildings and ways of their reducing
Abstract:
Cílem práce je seznámit čtenáře se základními vlastnostmi materiálů, popsat jakým způsobem dochází k tepelným ztrátám (únikům tepla určeného k vytápění budov) a jakými opatřeními je možné tyto ztráty minimalizovat. Dále je uveden přehled materiálů a technologií používaných při realizaci opatření k minimalizování tepelných ztrát budov. V samostatné části jsou experimentálně ověřeny tepelné vlastnosti …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 5. 2010
Identifier:
http://evskp.uhk.cz/eB872
Thesis defence
- Date of defence: 24. 6. 2010
- Supervisor: Jan Kříž
- Reader: Štěpán Hubálovský, Daniel Jezbera
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Hradec Králové. ArchivUniverzita Hradec Králové
UHK, Pedagogická fakultaBachelor programme / field:
Fyzika / Fyzikálně-technická měření a výpočetní technika
Theses on a related topic
-
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
Diana Mráziková -
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
Tomáš Dostál -
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Daniel Drholec -
Tepelně technické vlastnosti a využití dřevostaveb
Jakub Meduna -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
Vitalii Varha -
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Markéta Kraus -
Počítačem podporované experimenty - teplo a teplota
Eva RICHTEROVÁ -
Teplo, teplota, tepelná výměna - kolem nás
Eva RICHTEROVÁ