Tepelné ztráty budov a způsoby jejich snižování – Petr Kolář
Petr Kolář
Bachelor's thesis
Tepelné ztráty budov a způsoby jejich snižování
Heat losses of buildings and ways of their reducing
Anotácia:
Cílem práce je seznámit čtenáře se základními vlastnostmi materiálů, popsat jakým způsobem dochází k tepelným ztrátám (únikům tepla určeného k vytápění budov) a jakými opatřeními je možné tyto ztráty minimalizovat. Dále je uveden přehled materiálů a technologií používaných při realizaci opatření k minimalizování tepelných ztrát budov. V samostatné části jsou experimentálně ověřeny tepelné vlastnosti …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB872
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 6. 2010
- Vedúci: Jan Kříž
- Oponent: Štěpán Hubálovský, Daniel Jezbera
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové. ArchivUniverzita Hradec Králové
UHK, Pedagogická fakultaBachelor programme / odbor:
Fyzika / Fyzikálně-technická měření a výpočetní technika
Práce na příbuzné téma
-
Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
Diana Mráziková -
Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
Tomáš Dostál -
Vliv způsobu tepelné úpravy hovězího masa na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Daniel Drholec -
Tepelně technické vlastnosti a využití dřevostaveb
Jakub Meduna -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
Vitalii Varha -
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Markéta Kraus -
Počítačem podporované experimenty - teplo a teplota
Eva RICHTEROVÁ -
Teplo, teplota, tepelná výměna - kolem nás
Eva RICHTEROVÁ