Obsah askorbové kyseliny a antioxidační aktivita ovocných nápojů – Bc. Jana Junghansová
Bc. Jana Junghansová
Master's thesis
Obsah askorbové kyseliny a antioxidační aktivita ovocných nápojů
Content of ascorbic acid and antioxidant activity of fruit beverages
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JUNGHANSOVÁ, Jana. \textit{Obsah askorbové kyseliny a antioxidační aktivita ovocných nápojů} Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/mr35e0/. [cit. 2024-03-28].
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.