Využití moderních analytických technik pro hodnocení kvality suchých skořápkových plodů – Bc. Veronika Valerová
Bc. Veronika Valerová
Master's thesis
Využití moderních analytických technik pro hodnocení kvality suchých skořápkových plodů
Application of modern analytical techniques for quality evaluation of nuts
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VALEROVÁ, Veronika. \textit{Využití moderních analytických technik pro hodnocení kvality suchých skořápkových plodů}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/mrf9rx/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.