Bc. Andrea BORUTOVÁ

Diplomová práce

Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.

The influence of defined amino acids on the properties of wheat dough.
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na vlastnosti pšeničného těsta a na vliv aminokyselin, které jsou do těsta přidávány za účelem změn reologických, chemických a senzorických vlastností pšeničných těst a výrobků z nich. Popisuje chemické složení a vlastnosti pšeničné mouky a její změny při skladování a zpracování. Dále se zabývá fyzikálními a chemickými vlastnostmi aminokyselin. Popisuje aminokyseliny jako …více
Abstract:
This work is specialized in wheat- dough properties and amino acid influence, which are added to dough in order to changes rheological, chemical and sensory properties of wheat- dough and wheat- dough products. This work describes chemical structure and wheat flour properties and changes in storage and processing. The work is concerned with physical and chemical properties of amino acids. It describes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2008
Identifikátor: 8037

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 2. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BORUTOVÁ, Andrea. Vliv definovaných aminokyselin na vlastnosti pšeničného těsta.. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 16. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.