Bc. Gažová Gažová

Bakalářská práce

Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide

The COVID-19 Pandemic and its Impact on the Operation of Michelin Guide Awarded Restaurants in the Czech Republic
Abstract:
The Bachelor's Dissertation deals with the effect of the COVID-19 pandemic on restaurants registered in the Michelin Guide. The work aimed to identify what specific changes had occurred in the operation system of Czech restaurants affected by COVID-19. The main focus was put on “high-end” restaurants awarded in the Michelin Guide. The main methods used to finish the work were literature and internet …více
Abstract:
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou vplyvu pandémie COVID-19 na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide. Cieľom práce je identifikovanie zmien v spôsobe prevádzkovania českých reštaurácií zapríčinených vplyvom ochorenia COVID-19. Skúmané boli výhradne "high-end" reštaurácie ocenené v sprievodcovi Michelin. Ku metódam použitým v tejto práci patrí rešerš literatúry a internetových …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/kbgbw/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví