Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide – Bc. Gažová Gažová
Bc. Gažová Gažová
Bakalářská práce
Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide
The COVID-19 Pandemic and its Impact on the Operation of Michelin Guide Awarded Restaurants in the Czech Republic
Abstract:
The Bachelor's Dissertation deals with the effect of the COVID-19 pandemic on restaurants registered in the Michelin Guide. The work aimed to identify what specific changes had occurred in the operation system of Czech restaurants affected by COVID-19. The main focus was put on “high-end” restaurants awarded in the Michelin Guide. The main methods used to finish the work were literature and internet …víceAbstract:
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou vplyvu pandémie COVID-19 na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide. Cieľom práce je identifikovanie zmien v spôsobe prevádzkovania českých reštaurácií zapríčinených vplyvom ochorenia COVID-19. Skúmané boli výhradne "high-end" reštaurácie ocenené v sprievodcovi Michelin. Ku metódam použitým v tejto práci patrí rešerš literatúry a internetových …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/kbgbw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GAŽOVÁ, Gažová. \textit{Pandémia COVID-19 a jej vplyv na prevádzku českých reštaurácií ocenených Michelin Guide}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ms9atd/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Mexická gastronómia v Prahe
Alžbeta Ľuptáková -
Talianska gastronómia v Prahe
Michaela Demovičová -
Reštaurácie v Prahe s latinsko-americkou kuchyňou
Klaudia Dorová -
BCG matica a jej aplikácia vo vybraných gastronomických prevádzkach
Alena Luptáková -
Dlouhodobý lockdown a jeho pozitivní vliv na vybrané skupiny lidí
Andrea Jonášová -
Surface Urban Heat Island in Prague: Retrospective Analysis, Heat-Related Mortality Links, and COVID-19 Lockdown Effect
Tugba Dogan -
A critical analysis of the effect of Covid-19 lockdown on importation in Nigeria
Esther Chidubem Olufunmilayo Nnanna -
Virtual teams and their application by CZU during COVID-19 lockdown in Czech Republic – Case study
David Eremiáš