RNDr. Klára BRDÍČKOVÁ

Rigorózní práce

Experimentální infekce Encephalitozoon cuniculi získaná z fermentovaných masných výrobků

Anotace:
V této studii byla popsána prevalence a koncentrace spor Encephalitozoon cuniculi ve vepřovém mase. Navíc byl studován vliv fermentace klobás na životaschopnost a infekčnost E. cuniculi u imunodeficientních a imunokompetentních myši pomocí molekulárních metod
Abstract:
In this study described the prevalence and concentration of Encephalitozoon cuniculi spores in pork meat. Moreover, the effect of sausage fermentation on E. cuniculi viability and infectivity for immunodeficient and immunocompetent mice was studied by molecular methods.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 23. 5. 2019

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BRDÍČKOVÁ, Klára. Experimentální infekce Encephalitozoon cuniculi získaná z fermentovaných masných výrobků. Č. Budějovice, 2019. rigorózní práce (RNDr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Přírodovědecká fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses mtb2oc mtb2oc/2
8. 1. 2021
Složky
Soubory
Bulánová, L.
9. 1. 2021
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.