Willingness to pay u českých konzumentů piva – Bc. Ľuboš Slivka
Bc. Ľuboš Slivka
Bachelor's thesis
Willingness to pay u českých konzumentů piva
Willingness to Pay of Czech Beer Consumers
Abstract:
The Bachelor thesis scrutinize the problematics of willingness to pay amongst Czech beer consumers and defines influencing attributes, and factors. The aim of the thesis is to determine the influence of individual beer attributes on consumers WTP, depending on their sociocultural characteristics. The first part of the theoretical and methodological chapter is focused on explanation of terminology related …moreAbstract:
Bakalárska práca pojednáva o problematike toho, koľko sú český konzumenti piva ochotný za neho zaplatiť a aké atribúty a faktory ich pritom ovplyvňujú. Cieľom je zistiť vplyv jednotlivých atribútov piva na WTP konzumentov v závislosti na ich sociokultúrnych charakteristikách. Prvá časť teoreticko-metodologickej časti je zameraná na vysvetlenie pojmov, ktorá sa týkajú tejto práce, ako sú pojmy willingness …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 11. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/ayau8/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 2. 2022
- Supervisor: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Organoleptické vlastnosti masa daňků evropských (Dama dama) z farmového chovu
Marie Henrychová -
Vliv nádob použitých při zrání na organoleptické vlastnosti alkoholických nápojů
Eliška Plecitá -
Vybrané vlastnosti netradičních syrovátkových nápojů
Anita Rejdlová -
Faktory snižující kvalitu veřejných prostranství ve městě: případová studie Kadaň
Jana KREJZOVÁ