Daniel Fryšták

Bakalářská práce

Malá vinařství na Slovácku

Low production viticulture in Slovácko
Anotace:
Předložená bakalářská práce se zaměřuje na malá vinařství na Slovácku v České republice, je zde pojednáno o historii vinohradnictví na území Moravy, a především o jeho vývoji na Slovácku. Práce mapuje oblast z hlediska tradic, kulturních zvyklostí a typické odrůdové skladby vinné révy. Vzhledem ke specifikám je analýza zaměřena na vybrané obce a malá vinařství. Z analýzy pak vyplývají návrhy a doporučení …více
Abstract:
The Bachelor Thesis deals with small wineries in Slovácko region in the Czech Republic. History of vineyards in Moravia and development of Slovácko region is described. Terms of tradition, cultural background, typical wine communities and varieties are shown in Thesis. The analysis is focused on small wineries in selected wine municipalities. The result of analysis shows suggestions and recommendations …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví