Barbora Bolková, DiS.

Bachelor's thesis

Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv

High Pressure Pasteurization of Fruit and Vegetable Juices
Abstract:
Bakalářská práce je zpracována pouze na teoretické úrovni. Obsahuje informace o technologicky významných odrůdách ovoce a zeleniny, které jsou vhodné pro výrobu ovocných a zeleninových šťáv. Podstatná část práce je věnována technologii paskalizace a jejího vlivu na nutričně významné látky ovoce a zeleniny. Dále je zdůrazněna podstata paskalizace a její výhody oproti pasteraci jako konvenčnímu způsobu …more
Abstract:
The bachelor thesis is prepared only on a theoretical level. It contains information about the technologically important varieties of fruits and vegetables, which are suitable for the production of fruit and vegetable juices. A significant part of the work is related to the technology of pascalization and its influence on the nutritionally important substances of fruits and vegetables. Furthermore …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2015
Accessible from:: 4. 5. 2015

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Bolková, Barbora. Paskalizace ovocných a zeleninových šťáv. Kroměříž, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.5.2015

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 4. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe