Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba – Bc. Simona Bobulová
Bc. Simona Bobulová
Diplomová práce
Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba
The production of leavened bread from blend of millet and batads flour
Anotace:
Dnešná doba je charakteristická svojimi vzostupujúcimi nárokmi na rozširujúcu sa skupinu bezlepkových produktov. Každým rokom narastá počet nových prípadov potravinovej into-lerancie, ktorej súčasťou je práve alergia na lepok. Čoraz viac pekární sa zameriava a rozši-ruje výrobu na vytvorenie diverzity produktov pre danú skupinu obyvateľov s intoleranciami. V práci som sa sústredila na vytvorenie základnej …víceAbstract:
Today's era is characterized by its ascending demands on an expanding group of gluten-free products. Every year the number of new cases is increasing of food intolerance, of which gluten allergy is a part. Increasingly more bakeries are focusing on and expanding production to create product diversity for a given population group with intolerances. In my thesis I concentrated on creating a basic functional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Bobulová, Simona. Technologie výroby kváskového jáhlovo-batátového chleba. Zlín, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Technologie potravin / -
Práce na příbuzné téma
-
Buzené chaotické oscilátory
Daniel Pšeno -
Automatizované měření charakteristik analogových funkčních bloků
Daniel Pšeno