Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády – Ing. Kateřina Horníková
Ing. Kateřina Horníková
absolventská práce studenta CŽV
Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády
Teaching model proposal for a specialised topics – cocoa processing and chocolate production
Abstract:
V teoretické části závěrečné práce je zpracován stručný přehled informací, vztahující se k problematické výchovně-vzdělávacího procesu a pedagogické komunikace. Uvádí obecné zákony učení, didaktické a výchovné zásady a obecné zákony učení. Nastiňuje přehled metod výuky a aktivizačních forem výuky. Dotýká se také organizace výuky a činitelů, které ovlivňují výuku. S ohledem na jejich důležitost jsou …moreAbstract:
The theoretical part of the thesis contains a brief overview of information, related to the educational process and communication. Topics as principles of teaching, didactic rules or general rules of education, teaching methods (including those that activise students) are described, as well as forms how the educational process can be organised, factors of leasing/teaching and didactic tools. I tis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 12. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Iva Klabalová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HORNÍKOVÁ, Kateřina. \textit{Návrh modelu výuky vybraných témat z odborných předmětů - zpracování kakaa a výroba čokolády}. Online. Final thesis of the lifelong learning student. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Institut of Lifelong Learning. 2017. Available from: https://theses.cz/id/mxnfup/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzděláváníMendel University in Brno
Institut of Lifelong Learningceloživotní / field:
Educational sciences study / Teaching Specialized Subjects
Theses on a related topic
-
Vliv použitých kakaových bobů lišících se odrůdou a zemí původu na vlastnosti čokolády
Hana Svobodová -
Kakaové boby jako surovina pro výrobu čokolády.
Alena BEŇADIKOVÁ -
Porovnanie profilu fenolových látok v komerčne dostupných vzorkách kakaa
Dávid Krajňák -
Bioaktivní látky v kakaových produktech
Kateřina ZAJÍČKOVÁ -
Návrh a ověření studijní opory pro předmět Stolničení
Petra Nečasová