Martin Soudný
Bakalářská práce
Výkrm kuřat a kvalita masa
Chicken fattening and meat quality
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá výkrmem kuřat a kvalitou masa a zároveň je v ní obsažena historie, produkce masa a vajec ve světě a také chov kuřat v Číně, kde je stále povolený výkrm kuřat v klecích. Cílem této práce bylo sepsat literární přehled o nejdůležitějších částech výkrmu, které mají zásadní vliv na užitkovost, kvalitu masa a ekonomiku produkce. Literatura dokazuje, jak je nutné dodržet veškeré …víceAbstract:
This bachelor thesis describes the fattening of chickens in relation to the quality of meat, further deals with the physical properties, structure of meat, meat production in the world, and also mentions the breeding of chickens in China, where fattening chickens in cages is still allowed. The aim of the work was to describe a literature review of the most important parts of fattening, which have …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Lukáš Zita, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Živočišná produkce
Práce na příbuzné téma
-
Nízkoproteinové diety ve výkrmu kuřat
Vlastimil Brandejs -
Využití zbytků z výroby tekutých ochucovadel ve výkrmu brojlerových kuřat
Martin Soudný -
Technika prostředí v objektech pro výkrm kuřat
Pavel Šebelle -
Pastevní výkrm kuřat a kvalita masa
Eliška Suchanová
Název
Vložil
Vloženo
Práva